ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Wednesday, July 8, 2015

Tq P1 for offering us the loyalty program

2 hari lepas aku rceived call dari costumer services P1..
Memula dengar dia perkenalkan diri nak promote produk terbaru diorang aku dah mula layan tak layan.
Tapi aku tak lah zalim nak letak phone kat tepi biar dia bebel sorang-sorang.
Aku dengarkan lah jugak apa dia cakap.
So aritu dia nak promote kat aku as a loyal customer P1 offer untuk bagi tambahan 16GB dengan harga yang aku bayar sekarang.
Aku dah mula fikir-fikir dah masa tu.
Pastu dia tambah lagi cakap ada diskaun lagi RM 10 untuk 1 tahun pertama.
Wow ni lagi best ni.
Pastu dia tambah lagi kata kontrak aku akan disambung ke 2 tahun lagi..
Bab tu terus jadi tak best aku mula la bagi alasan.
Biasalah kalau orang sales ni diorang tetap ujuk jugak sampai kita setuju nak amik produk diorang.
Apa jadi akhirnya????Jeng jeng jeng
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Aku agreed untuk terima tawaran LOYALTY tu...
Takpelah sebenarnya banyak keuntungan berpihak pada customer pun untuk plan yang diorang offer ni.
Tapi P1 please yer nanti jangan nak sendu semput services yang korang bagi tu ye.
Report polis kang.

Sesejak laki bini dok bersmart phone ni penggunaan data wifi kami tidak lagi membazir.

1 comment: