ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Sunday, May 17, 2015

Hujung minggu bersama cinta

Gitu tajuk entry.
Kitorang ni kalau cuti mesti tak reti duduk rumah.
Rasa semacam je.
Dapat keluar ngeteh kejap pun da rasa fresh.
Sampaikan si kenit Akiko pun kalau hari cuti tu kalau dari pagi tak ke mana kang petang mesti dia merengek.
Bawak je keluar mood dia ok la.
Senyum meleret mulut tu membebel je.
Pastu kitorang kalau keluar tak berapa suka sangat nak masuk mall.
Kitorang prefer tempat yang free air.
Nak pergi pantai jauh pulak kan..

Kebetulan Putrajaya sekarang weekend dari petang sampai midnight ada downtown area tasik dekat dengan Masjid Besi.
Biasa kitorang pergi sana sebab nak makan je kat 1 gerai jual mee rebus, mihun sup semua jenis tu la.
Makan kat tepi tasik berangin je best la kan..

Biasa makan mesti order mee rebus untuk Nas aku mihun soto pastu beli secawan coconut shake share minum 2 orang baru sweet gitu..hahaha geli ketiak

Suka dia ye dapat berjalan..

Pas makan baru la berjalan untuk nak kurangkan lemak lepas da topup tadi kan..
Sekarang aktiviti untuk si kecik pulak.
Kat sini ada gerai yang sewakan kereta mainan untuk budak-budak bawah 5 tahun, basikal untuk mak bapak budak.
Kereta tu 20 minit RM10..
Ok la untuk bagi anak-anak happy sesekala kan?

So aritu aku sewa sebiji Lamborghini untuk Akiko...
Ni lah Lamborghini tu..Colour hijau lagi ok..sebenarnya ni aktiviti minggu lepas..

Sebenarnya ada video nak share tapi sebab buat entry guna phone tak dapat la nak share aksi si kecik ni.

Banyak la choice tapi kalau macam Akiko naik tu boleh guna remote control so sesuai la anak-anak umur sebaya Akiko yang tak pandai lagi nak control stereng tu kan..

Banyak juga la gerai-gerai jual barang.Semalam pergi dah ada karaoke kalau tak malu boleh la sumbangkan seketul 2 lagu.

Ok tu jela cerita hujung minggu family kecik aku..

Jom mama kita balik dah malam.Biar kiko drive ok..mama masuk gear dengan jaga break je..