ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Tuesday, August 25, 2015

Contoh soalan KPSL JANM Tahun 2015

Aritu aku dah janji nak share contoh soalan exam KPSL JANM ngan bakal-bakal penjawat awam yang nak cuba tahun depan.
Aku takut-takut gak nak share ni.
Yela benda sulit kan?
Tapi dah tak sulit kot sebab exam pun dah lepas kan?
So pic 1-3 tu soalan dari paper seksyen A.
Soalan no 1 memang wajib jawab.
Boleh tak boleh 10 markah akan dikira dari soalan no 1.






Yang selebihnya ke bawah ni kertas soalan dari paper seksyen B.
Macam seksyen A jugak soalan no 1 wajib jawab.












Untuk maklumat sukatan exam KPSL ni kena klik sini

Semoga entry ni bermanfaat

It's payday

 Pic from mr. google

pic from mr. google

7.55 am 25/8/2015
Eh ada parking lagi.
Eh mane pergi keta banyak-banyak ni?
Ape barang kerja arini gaji beb.
Typical goverment servant..