ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Saturday, April 2, 2011

Bukan diriku

Akademi fantasia da mule kan...Mentor pun da 2 minggu aku rase menerjah kat tv3 tu...tp setakat ni aku belum penah lagi tonton...



Actually aku memang tak brape nak minat ngan rancangan realiti tv berbentuk nyanyian & lakonan nih...pasal ape tu aku pun tak tau ler...Isnin ni dtang opis mesti sume bercerite pasal AF nih..adeh pe la penangan rancangan realiti ni kan...agaknye aku ni tak suke nengok rancangan tu sebab aku memang tak pandai nilai pitching melodi ape sume tuh...hahaha aku tiade pakej music dalam diriku..tp dgr music aku suke la...

tok korang yang suke layan rancangan nih layan la beb...

Masterchef

Hohoho Astro nak terbitkan rancangan Masterchef Mesia...Huh aku teruje nih...da dapat agak bile tgk channel 710 de rancangan Masterchef US, Masterchef Australia ngan Masterchef Junior Mesia mesti nak ikut terbitkan gak...

Aku nih verangan nak masuk...chett ade hati ko setakat masak lauk Melayu ko bole la..tekak makan belacan cencaluk ade hati nak masuk rancangan nih..skali kang die bagi ko ikan salmon hape ko nk masak?masak kari?hahaha jgn verangan la...masuk rancangan jaguh kampung kat astro warna tu pun blom tentu ko lepas nyah...
abg Jaapau Onn agak2 klo aku nak join rancangan ni ko bagi tak aku masuk?

Ape pun aku tetap sokong rancangan Masterchef versi Mesia...