ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Friday, April 26, 2013

Putrajaya da tak selamat



Korang mesti da dengarkan pasal berita TKP (Timbalan Ketua Pengarah) Kastam Malaysia kene tembak pagi tadi..Actually masa tu aku dalam dewan kat Kem.Kesihatan tengah dalam Program Bicara Kerohanian ko..Pastu moderator tu Ustaz Ahmad Husni tu yang announce pasal ni..Berderau darah aku ni..Aku memang camtu sket bile dengar bende-bende camni.Da mula la aku mengelamun siap imagine situasi tu ala-ala dalam CSI..hehehe..Ok melalut suda..

Dari sumber yang aku dgr ade kata kne tembak 2 das ade kata 3 das dekat traffic light persimpangan Lebuh Wawasan around 8 ke 8.30 pg..Allahualam..Eleh orang yang tembak tu pun kalo hebat sangat apsal tak tembak masa kete bergerak..hehehe..Die ni jaga bahagian Perkastaman dan Cukai Dalam Negeri..Ade la tu kan orang dok tak puas hati kat die..Pastu kasik 'peng peng'..Die ni plak jenis yang tegas (ni sumber maklumat dari moderator aku tadi tu eh).Berita selanjutnya bole baca kat sini.

Shaharuddin Ibrahim
Shaharudin Ibrahim ihsan gugel

Al-Fatihah tuk arwah..