ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Sunday, January 29, 2012

Ikhlas hokehhh

Tetibe aku rase mulianye la bile kite keje kat hospital ni..lebih-lebih lagi kat hospital daerah camni..pasal yang datang tu kebanyakannye adalah orang yang kurang berkemampuan dari segi kewangan pastu yang datang pun adalah muke yang same baru bape ari discharge & masuk balik...dorang yang datang ni pun orang-orang tue...tapi kesian bile dorang ni da takde pendapatan pastu da skit asyik ulang alik hospital...hospital ni pun walaupun kerajaan tapi bil kene bayar gak..even kadang tu bil die tak banyak cam hospital private tapi ade jugak yang tak mampu bayar...so serahkan kat pegawai la nak bagi kurang bape...tapi ade jugak tu yang memang mampu tapi nak mintak kurang jugak sampai sanggup bertekak ngan pegawai...adoi laa...kekadang tu aku ni jadik tak sabar gak ngan manusia camni...

Ikhlaskan muke anda walaupun kene keje pagi raye...huwaaaa


SABAU JELA DAN BELAJAR UNTUK MENCINTAI PEKERJAAN YANG KITE ADE SEKARANG..IKHLASKAN DIRI...PEKERJAAN KAN SATU IBADAT

Duit syiling baru pun ade????

Aritu la mase g beli roti kat Melaka Sentral dak cashier tu pulangkan duit kat aku...aku ni siap la nak pulangkan duit syiling 20 sen baru tu kat dak tu balik...

aku:dik ni duit singapore kot...

cashier:xde la kak tu duit syiling baru...

aku:wat muka peliksss(sebenornye nak cover sebab xtau hal dalam negara sendiri)

hahaha padan muke ko...asal berite je tukar channel...sok kabau jarang nak beli...hikhik

pasni da tak gayat tengok duit baru...