ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Tuesday, May 21, 2013

Suami pemalas!!!





Kalau tanya kat kebanyakan isteri mesti pernah or selalu jumpa ngan situasi suami balik keje je lepak depan tv goyang kaki pastu siap order air..Amboii ingat wife ni mamak teh tarik ker?Ini da mendatangkan kemarahan.Kita pun penat jugakkan balik keje..Die ingat dia sorang je ke yang keje?Mula la mulut ni ringan je nak berzikirkan..Hahaha aku paham tu..Tapi teman idok ler gitu..Aku bukan reti nak membebel-bebel ni skali kang Nas jerkah aku gigil lutut pastu kang senyap je bawak ke tdo nangis sorang-sorang..Paling tak puas ati pun adjust muncung kasik panjang boleh gantung hanger bak kata mak aku pastu wat keje biar de bunyik kuat sket ala-ala hempas-hempas..



Hamboi aku cam nak ngadu je kan..Aku sebenaunye nak share pasal nape laki kite jadik cam gitu..Pasal orang lelaki ni diekan ade hormon testosteron.Tapi pempuan pun ade k yang hormon testosteron terlebih sudah ni..Contoh cam aku nih..Tengok bulu kaki ya hampun hutan katulistiwa ulor, gajah, vavi hutan pun hade..Merapik lak aku..Mesti korang dok tanya ape la yg aku nak share skrg ni?

Lelaki ni kalau time hormon testosteron dorang tgh high time tu la keRAJINan dorang tu datang.Time tu jugak la syahwat dorang tu mencanak-canak..Thi3..So menurut kajian hormon testosteron ni banyak di waktu pagi dan berkurang bila dah petang..Tu la sebabnya balik keje terus dorang camtu.Tapi bergantung jugak kalau masih banyak hormon tu maka rajin ler dorang..

So kita sebagai sang isteri ni pasni jangan la dok pokpek-pokpek  kat laki kite..Kalo nak mintak tolong tu biau ler secara berhemah..Contoh cam "laling ucuk anje meh tolong sat dinda basuh piuk belanga ni.."..Haha pastu laki korang pun sound awak ni da kenapa meroyan ke hape?Hahaha lebih kurang camtu la ayat kasik anje-anje sket baru zass hormon dorang naik terus infinity..Sepantas kilat g tolong korang.

Korang boleh refer artikel drzubaidi ni..