ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Tuesday, December 3, 2013

Alhamdulillah

Lately aku cepat letih sangat.Rehat tengahari confirm aku mesti tidur jap.
Memang pelik sangat la kan sebab aku memang jarang akan tidur kalau kat ofis.
Tapi sekarang ni mesti akan tidur baru rasa segar.
Aku rasa maybe sebab nak period kot.
Pastu aku da skip atkins..
Huarghhh apsal da takde semangat ni.
Balik pun da tak tau nak masak apa.Memang takde idea dah.

Tapi aku perasan bulan November aku langsung tak dihinggapi haid..
Haha da cam sejenis penyakit pulak.
So aku biarkan jela sebab aku memang camni jenis yang period memain.
Kejap kang cepat kejap kang lambat.
Aku lak tak ingat bulan 10 aritu bile tarikh period aku.
Adehhh susah.Selalu aku akan rekodkan dalam calendar kat phone.
Tapi boleh lak bulan lepas lupa.
Aku try recall kejadian-kejadian situasi yang boleh kaitkan.
Tapi langsung tak ingat.
Yang pelik bulan 9 aku boleh ingat pulak.

So memandangkan bulan November aku langsung tak period so pagi tadi aku nekad pegi la beli Urine Pregnancy Test(UPT).
Bagi aku biarlah kalau negatif pun aku kecewa sekarang dari langung wat tak tau sampai nanti tau-tau je gugur.Perghh time tu mesti la lagi double triple kecewa.

Agak-agak korang apa result tast aku?

Jeng jeng jeng

v



v



v



v

Alhamdulillah...

Syukur berkat aku hilangkan sikit berat aku aritu kali ni terus lekat.
Sampai je ofis tadi terus meluru g toilet.Dalam hati berdebar-debar ni.Letak stick tu dalam mekas air kencing tak sampai 5 minit terus naik 2 line.Alhamdulillah.. 

Tapi aku still rasa takut sebab teringatkan yang aku pernah gugur 2 tahun lepas.

Sama-sama doakan kandungan aku kali ni sihat walafiat sampai selamat bersalin nanti..