ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Friday, July 10, 2015

Free sample lagi

Minggu ni terima lagi free sample.
Best bila dapat free sample ni lagi kalau barang tu memang kita guna.



Semalam dapat set Bio Essence Tanaka White.
Ada cleanser, day cream & night cream.
Aku memang pernah la guna TW ni tapi cleanser dengan toner jela.
Best tapi aku dah tukar lain.
Tapi tetap setia dengan Bio Essence cuma BE kan memang banyak jenis.

Suka bends kecik-kecik ni comel je.
Pastu senang kalau nak travel nanti.
Korang yang nak try dapatkan sample percuma cam aku selalu dapat ni bole try kat sini

Apsal iklan kat blog tak sama dengan list earning Nuffnang?

Sape boleh tolong jawabkan kenapa benda ni boleh jadi?

Nampak tak iklan John Master tu dengan iklan eskrem Magnum tu?

Pastu tengok list earning aku

Takde langsungkan dalam list tu iklan eskrem Magnum dengan John Master?
Kenapa yerk jadi camni?
Aku dah anta tiket kat Nuffnang pasal benda ni.
Tapi belum ada feedback dari diorang
Nuffnang tolong jawab persoalan saya ni.