ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Thursday, March 3, 2011

Yang saye cinta, syg & suke sgt







my luvly family









Mr hubby










owh saye tak pakai minyak wangi pun

Rahsia Makanan Wanita Jepun

Pertama Makanan utama ikan, soya, nasi, sayur-sayuran & buah-buahan
Kedua Sajian makanan adalah kecil
Ketiga Sup Miso menjadi sajian utama
Keempat Memasak secara sederhana
Kelima Nasi menggantikan roti
Keenam Hanya jamah makanan pencuci mulut
Ketujuh Wanita Jepun lazimnya tiadak mengamalkan diet sebaliknya hanya makan apa saja yang digemari dlm kuantiti sedikit

Waktu terbaik menyingkirkan lemak


Hasil penemuan di Universiti Adelaide, menunjukkan bahawa latihan seperti berlari, 2 minggu sebelum ahid memungkinkan berat badan lebih cepat turun. Ini adalah kerana keadaan hormon meningkat ketika itu & ia amat memerlukan tenaga, proses yang diambil dr lemak.Tapi tubuh anda hanya sedikit mengeluarkan peluh yang boleh membuatkan anda mudah letih. Lets start..

ATKINS DIET


Should I start back my atkins diet????
Diakui mmg berkesan berbanding ngan diet yg kne cut our calories taken.
tp mslh aku ni 1 jer...cpt mengalah..
Atkins diet ni kne la hadkan 2o carb/day...so nasi tu yg da jd sahabat kte sejak memule kenal nasi dlu mmg kne putus sahabat la.all about high carb kne putus sahabat.gule lg la kene benci terus.
Aku mmg penah try this diet plan.Mmg best la kan ble timbang tgk number yg klua...
tp ble aku da termasuk zon cheat day terus aku lupe diri...
anyway klo nk more info about this diet korg bley tgk kt blog SAYA NAK KURUS....
Will start back my diet soon...Semangat siot