ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Tuesday, May 5, 2015

Menangi diaper bag bernilai RM243.80






First time aku tengok diaper beg cenggini punya lawo..
Keluar berjalan bawak beg gini takdelah susah-susah lagi nak bawak 2 3 beg ye dak?
Ni kang beg anak lain handbag sendiri lain.
Memang selekeh.

So arini APPLECRUMBY FISH nak bagi free beg kat atas yang bernilai RM243.80 tu kat kita mak-mak ni..

Caranya senang je.

Klik sini
Nanti korang kena isi form sket pastu akan dapat link korang sendiri.
Guna link tu untuk share ngan kengkawan family korang.
Makin ramai yang klik kat link korang tu makin tinggi la peluang untuk menang.




Pintu KEMISKINAN sentiasa dibuka


Masalah BESAR dalam hidup, akibat dari meninggalkan SOLAT! Wajib dengar dan berubahlah sebelum terlambat.
~ Ruginya amalan-amalan orang yang meninggalkan solat
~ Cara terbaik untuk tunaikan solat subuh, kalau terlewat
~ Hinanya orang ISLAM yang sengaja tidak mahu solat
~ Punca masalah bertimpa-timpa..

Aku memang tersentap masa nampak ada kawan dekat facebook yang post video ni.
Ya Allah ampunkan aku yang pernah mengabaikan solatku.

Takde apa-apa tak yah baca

Arini da keje semula?
Huwarghhh ngantuknya..
Ada yang sambung cuti?
Mesti ada yang MC la tak pun EL..
Aku tau sangat da perangai korang ni sebab aku pun kadang-kadang camtu...muahahahaha 

Aku sebenarnya nak story sikit yang Ada anak gajah tergolek tadi kat parking da sampai ofis..
Tak semena-mena masa iols tengah jalan ala-ala catwalk model gemuk tetiba iols hilang pertimbangan dan berlari seorang jejaka tampan persis Zul Arifin yang cuba menyambut iols dari terjatuh..
Mata bertentang mata dan dia menghulurkan sejambak bunga tahi ayam..
Huwaaaa malangnya tu memang tak terjadi..
Yang betul terjadinya aku jatuh tersungkur cuma tak tergolek je..
Sakit tau lutut ngan tapak tangan cuma tak luka je..
Hahaha anje-anje sangat ni nak ngadu..
Eh biarlah blog kita ikut suka kita la nak tulis apa..
Kalau awak tak suka awak ikut step ni.
Bawak cursor awak ke kanan atas monitor komputer awak..
Sekarang awak nampak tak "x" dalam kotak merah kecil tu..
Awak klik kat situ dan dengan secara suka relanya awak dah tak payah baca blog kita ni lagi..

Eh apsal ko mengada sangat arini lepas jatuh ni? 
Lalalalalala