ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Wednesday, July 8, 2015

Karipap sardin meletops

Ingat tak aku pernah mention yang aku nak perkenalkan korang karipap sardin meletop makan  1 nak sepuloh.
Haa gitu..(eh tertukar jadi baby AA pulak..)
Karipap dia cinonet je dalam anggaran saiz 6 cm je tapi isi dia memang penuh pastu sardin pun tak rasa hanyir.
Aku bulan puasa siap dah beli 4 bungkus pastu tambah lagi 4 bungkus.
Sebungkus beli dengan kawan aku RM5.50 ADA 12 biji dalam tu.
Keluaran Bumiputera insyallah Halalan toyiban.

Macam-macam inti ada. Pau goreng pun hado

Keluaran Zemey Frozen alamat diorang dekat Kampung Sesapan Kelubi Beranang Selangor

Haaa tengok sekali beli 4

Sekali goreng wajib 8 biji..

Kepada sesapa yang nak mencuba boleh contact 

ZEMEY ENTERPRISE

011-23440422 or 011-23440532


1 comment: