ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Thursday, April 14, 2011

refreshing

lame gak aku tak hapdet menatang nih...aku kegurunan idea...

rini aku nak cite pasal satu dialog usop dalam antu kak limah balik rumah tu...
"itu le teman da kabo pentingnye english education"

kisahnye pagi tadi le...mase aku jge kaunter tu de sorang chinese ni dtg kat kaunter aku..da setel sume die tanye "where is ladies" aku terus le tunjuk jalannye...ce korang bayangkan klo aku ni tak paham ladies yg diemaksudkan tu hape mesti aku jawab camni "u lady i lady so we are ladies"..
.hahaha klaka tak..takpela klo tak klaka...