ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Tuesday, April 30, 2013

Selamat Hari Pekerja

Sempena esok cuti hari pekerja kan so aku nak sampaikan mandat sket..Muahahaha da cam mohor besar raja-raja la pulok..Fefeeling sket takpe ar kan..



Ok cakap banyak tak guna.Kepada pekerja kerajaan,pekerja swasta,tukang urut,tukang masak,tukang cuci,ahli kimia,ahli parlimen ok mengarut..Yang penting sesape je yang bekerja tu selamat hari pekerja..Yang pastinya rini da kurenggg mood nak bekeje..Lame da kot tak cuti tetengah minggu camni kan?Bahagia je rase.Tadi bangun pagi siap pujuk diri sendiri rini je sesusah bangun pagi..sok bole sambung sampai matahari mencacak?Opss pecah rahsia..Lalala

Sok boleh tak nak cuti gak wat keje rumah masak, mendobi bagai?hehe da kata cuti hari pekerja khennn?Pastu mesti orang da start balik kampung tuk mengundi.De yang da sambung cuti sampai weekend..Lagi plak baru pas gaji.Ahkak sok dok uma je belek laki budak bulus.Laki aku pun sok keje shift petang..Nyampah tau aku cuti die keje die keje aku cuti..Tak syok la nak golek-golek sorang depan tv..

Adakah ini saja aktiviti sok?

or

Dolan-dolan cari pasal?

Happy holiday tawan-tawan!!!