ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Sunday, June 23, 2013

Puas hati dengan Groupon

Surprise!!!!(ala2 Eric Leong)



 Tadaa beg yang I order dari groupon sampai sudaa..wee suke-suke...Masuk je bilik balik keje Jumaat ritu tengok ada benda alah ni elok je letak atas katil.Ingatkan dak Nas nak surprisekan bini die ni.Siap buat-buat tanya kat die."D bagi hadiah pe ni?".Saje je tanye wat terkejut padahal nak cover line sebelum die tanya macam-macam.Sekali die jawab "ape hal pulak?".Huh mencik tau.Wat2 la drama sket kan.Cakap ye je ke kan?

Sebelum ade yang mengata tu meh aku nak habaq kat hang.Memang la tengok pun tau kualiti beg camni melambak boleh dapat kat Uptown Danau Kota tu kan..Tapi2 beg ni rege RM33 only plus postage okeh..Kire ok la tu kan?Dari kene pegi uptown tu berpeluh-peluh ketiak bersesak-sesak kan?

Congratulations!This package comes with a free cardboard box..Ko ade?

Boleh aku projek kotak ni nanti transform jadik pape kan?

Selain beg ni aku ade jugak beli kupon Carl's Jr. kat sini.Cume belum sempat lagi nak pegi redeem.Aku pilih Carl's Jr. kat Pavi.Coupon pun valid until 31 August ni.Lagi pun aku ade plan nanti nak pegi arah sana.





Sila toleh belakang bila kat escalator pasaraya pasni..



Ngeri lak aku tengok video ni.Pasni kalau g mane-mane supermarket sure asik toleh belakang.Tapi kalau da lajunye camtu mane sempat ko nak beralih kan?Kat tv3 tadi kata troli tu penuh dengan muatan air tin.Da tentu la impak die kuatkan.Ahso tu meninggal pas sampai kat hospital.

Muhasabah diri sket



Aku jumpa qoute ni kat page sepupu aku.Ya Allah terasa kerdil sungguh diri ni kan?Thank you Allah..

Kerdilnya diri ni walaupun hakikatnye

Tak nampak weh...

Bangun-bangun kul 10 tadi (awal betul ko bangun kan.bagus sangat la tu) jengok luar mak aih putih je aku tengok.Ni da kes berat ni.Jerebu tebal kemain.Tengok tv1 ada update IPU terkini.Kat Putrajaya da 100 ipu.Memang boleh hidu la bau asap terbakar tu.Ingatkan da teruk sangat da.Sekali tengok kat Muar bacaan 750 ipu.Oh mak aih tinggi nau tu.Kalau yang 100 ipu pun pemandangan terhad setakat 100m je apetah lagi yang 750 tu kan?Kat Melaka pun da 356 ipu..Fuhhh sosak napeh den.Gile kentang la.



Kelamkan?Pic ni aku snap dalam kul 11 tadi.Tapi still sampai sekarang tak berkurang pun kabus tu..

P/S:Boss kat tempat saya ni jerebu teruk.Saya tak boleh keluar ni nak pegi keje.Boleh bagi saya excuse sok tak payah g keje?Muahahaha