ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Monday, March 28, 2011

Dilanda perasaan rindu...

korang penah rase rindu yang dekat orang yang dekat dengan korang cam hubby ke?
aku skang tengah dilanda perasaan tu..tah pasal rase rindu plak kt die..padahal dok serumah je tp jarang dapat berjumpe & bermesra la sebabnye laki aku ni keje shift..tp semalam die amik cuti pastu rini ngan esok memang cuti pas shift malam...huhu bile da berdue2 tu rase malas nak g keje pun ade..pastu bile da kat opis rase nak cepat2 balik je..ahhaaa gedik ko nok...smlm aku kua dolan2 ngan die kat times pastu masuk lowyat ngan sg wang...best ahhh lame tak kua dolan2 berdue2 nih...cume smlm aku lupe nak ambik gambau...ala ruginye la...