ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Tuesday, September 8, 2015

IKEA FREE 2016 IKEA Catalogue Giveaway Deliver to Your Doorstep

Ye aku tau ramai sesangat kat sini yang giler barang Ikea.
Kalau boleh nak pindah rumah dok sebelah Ikea so boleh pergi hari-hari macam pergi pasar.
Tak beli dapat jamu mata pun dah ok.
Aku memang dapat tengok katalog pastu berangan dapat set macam dalam tu letak kat rumah pun dah cukup bahagia.
Katalog Ikea tak silap aku kena purchase kan?
Kalau ada yang nak bagi free korang nak tak?
Meh aku nak share Ikea nak edarkan 8000 katalog tahun 2016 secara percuma je.
Nak dapat cane?
Sape cepat dia dapat.
Jom kite cipta angan-angan bersama.