ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Monday, June 24, 2013

Saya da mula tak sihat

Assalammualaikum..
Pagi ni baru aku terasa kesannya jerebu kali ni.Seriously tekak aku da mula rasa perit sejak malam tadi dan kepala da mula tingtong.
Pagi ni lak pegi keje long journey aku seperti biasa.Aku tak pakai mask tadi.Dalam LRT tadi aku da loya ala-ala orang loya mengandung..
Huhu doakan aku sihat ye..Kene carik mask jugak ni?
Kemusykilan aku sekarang takde ke mane-mane ahli parlimen atau dun yang nak sumbangkan mask?
Rasanya kalau belum undi time ni mahu diketuk setiap pintu semata nak bagi mask kan?