ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Friday, April 1, 2011

aku peminat Adam Sandler

Bedtime stories
You don't mess with Zohan
Click
Spanglish
50 first date (de cite melayu tiru cite ni tp aku tak ingat name drama tu)
Anger management
Mr. Deeds
The Animal
Big Daddy
Happy gilmore
Mixed Nuts
Coneheads

Tu antare senarai filem lakonan Adam Sandler yang penah aku tengok...
Aku suke lakonan die yang bersahaje tu..Tapi yang paling aku suke tengok filem The Animal ngan You dont mess with Zohan...klo ko perasan de mamat lagi sorang dalam ape je cite Adam Sandler mesti die ade...Ni ha mamat yang berkenaan tu...

Die ni memang lawak giler...suke wat tah pape...kire die ni pelengkap la dlm cite Adam Sandler...Aku tak sabar nak tunggu filem terbaru die IHate You, Dad yang akan kua 22 Jun 2012...Mesti lawak giler ahhh

WATEVER....

Good news - Gaji naik 30 sen dariRM 53.70/sehari kepada RM 54.00/sehari
(masuk toilet pun 3o sen per entry)
Bad news - OT kene freeze....
(ade aku kisah keje aku byk back log)