ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Thursday, July 23, 2015

Kerana mu kuarters

Patut la 2 3 hari ni aku dok pikir pasal rumah sendiri je.
Rupa-rupanya tadi call Bahagian Pengurusan Hartanah (BPH) nama aku dah naik bulan 3 aritu lagi cuma aku tak dapat apa-apa info pasal offer tu.
So nama aku dah dikeluarkan.
Tapi tadi kata kerani tu dia akan masukkan semula nama aku dalam list ape tah die ckp tadi tapi nak kena bincang dengan pegawai dia dulu.
Ya Allah mudah-mudahan ada la rezeki aku nak duduk rumah sendiri.
Terbayang-bayang dah duduk rumah sendiri walaupun kuarters dapat gak deco-deco.
Nak meletop-meletop rasa ketidaksabaran nak mendeco-deco rumah bila dapat duduk rumah sendiri.
Yela sekarang ni aku dok menumpang je kat rumah akak ipar aku.
Duduk sendiri dibandingkan dengan duduk menumpang ni sangat-sangat berbeza okeh.
Ko nak sentuh sikit pikir tu rumah orang.
Ni ha kejap-kejap check email kot dia da bagitau sok boleh masuk...
Hahahaha ko dah kenapa tak menyabau?
Korang kena paham setelah bertahun menunggu bila dapat berita agak baik camni dia punya perasaan gembira tu sampai tahap nak belanja semua orang la..
hahaha gitu ko punya tipu.
Tak tergambar la lagi seronok dari nak kawin.
Ni belum betul-betul dapat ni kang kalau dah dapat memang betul-betul belanja orang ni.

Korang doakan aku betul-betul dapat duduk rumah sendiri a.k.a kuarters atas nama aku sendiri dalam masa terdekat ni yer....

Nanti dah pindah aku dah plan nak pasang
WALLPAPER
CERMIN
GANTUNG FRAME GAMBAR CECANTIK
BELI CHEST DRAWER
BELI MEJA MAKAN (selama kawin 4 tahun takde meja makan okeh)
BELI BUNGA NAK LETAK ATAS MEJA

Cantik kan?(gambar cilok dari fb:Jom Deco Rumah PPR kita)

Cantik kan?(gambar cilok dari fb:Jom Deco Rumah PPR kita)

p/s:eh ada yg rindu aku tak?tunggu aku update ye.sekarang idea nak menulis belom ade