ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Wednesday, April 29, 2015

Barang free

Siapa reader blog ni yang tak suka barang free pasni bole komen bila da habis baca entry ni k.
Hahaha starting je da samseng..
Arini aku nak share ngan reader semua (ada ke reader?) camne nak dapatkan barang sample secara percuma..
Best kot dapat benda free ni kan..

So meh scroll down tengok barang-barang yang aku pernah dapat..



Yang ni best dapat sekotak terus 650g tu.



Mesti korang tertanya-tanyakan camne aku bole sesenang dapat semua benda-benda ni..
Ok meh nak share.
Apa yang korang kena buat memula sekali layari http://www.malaysiafreesamplegiveaway.com/
So bile nampak ada entry barang-barang yang tengah diedarkan free sample so korang klik dekat word redeem/join/click here to join or whatever word kaler biru.
Pas klik nanti terus masuk kat web produk tu.
Korang maybe kena fill up details sikit untuk diorang anta kan barang tu nanti or kena main game ke?(nak dapat barring free bukan mudah sancta ye kena la usaha sikit)
Da complete tu korang tunggu jela barang-barang tu sampai..
Tak susah mana pun kan?

Selamat mencuba...