ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Wednesday, April 24, 2013

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

 Banner


Waaa manyak gempak lorr..
Ini macam wa ale suke meh..
Korang rasa nak try jom join..Nanti kita boleh bersaing secara sihat..Ececeh..

Syarat-Syarat sangat lah senang..

-First korang wat entry ngan tajuk "Wang Tunai RM5000 untuk Blogger"
-Da siap wat entry tu kan? Haa sekarang g sini pastu scroll bawah tu paste komen korang kat ruang comment tu menandakan korang da join.

Alang-alang korang da masuk kat sini korang continue la baca syarat-syarat tu..Hehe aku sebenaunye tak berape nak paham..Kang aku slaha explain tak pasal ahkak dipersalahkan..Tak rela mak nok...Keji sangat kan..

Ok korang juga lupa mencuba...

Tangisan di petang hari..

Sekarang memang musim ujan petang kan?Tapi paling sadis time dekat aku nak balik keje tu la ujan..Slalu tu aku dok redah je..Pernah skali memula da renyai da..aku pun confidentnye la jln lelaju..sekali samapi tengah jalan ujan turun selebat-lebatnya ngan angin penampah perasa..

Sebijik cam aku bile berjalan..Mase sekolah dulu kawan aku siap ejek aku jalan cam penguin..Jahat gilers si fendek tu..



Payung ahkak da la lemah lembut..Skali kena penangan angin abis basah kuyup ahkak..Yang tak basah cume kepala je..Dari kuncupnye ke bawah terus kuncup ke atas menadah..Alang-alang da basah tu aku teruskan jela perjalanan..pastu terus naik LRT..hahaha mendapat lah kan kesejukan..Bape stesen tu siap baju aku sempat la jadik lembap-lembap dari basah kuyup tu..Hahaha..Time ni berguna sangat la lelemaks kt badan ni kan sebagai pemanas..wah gitu

Rini lak memang menggila gak hujan so terpakse la aku stay kejap sementara ujan reda sket..Tak suke okeh sebabnya aku ni seorang yang punctual bile bab balik ni..Hehehe..Agak-agak lagi seminit nak kul 5 tu da siap-siap shut down PC..Cukup je time kite 'ktekk'...Hehe camtu la kan bunyi punch card..

Tak senang ati aku bile balik lambat ni..Owh awan benti la nangis kejap..PLSSS..

Berkempen tak kene masa!!

Musim pilihanraya ni macam-macam kan cara nak tarik undi..Tapi paling aku hangin malam tadi kul 2.42 am dapat SMS dari 1 parti ni..Time tu kan orang tengah nyenyak tido.Aku ni lak jenis yang mudah terjage kalau bunyi enset sket pun.Aku pun cepat la check kot ade hal penting ke SMS tu.Skalinya bile bukak mesej ni yang kua

"AKUJANJI *** selangor - 7 perkara meliputi 56 janji utk KeamanaN, Kestabilan & Kemakmuran Rakyat/for peace, Stability & Prosperity."

Aku masa tu terus reply
"Nak berkempen pun siang2 la..Time ni org tgh tido!!!!"

Hambik ko.Da la setiap hari dok dapat SMS pasal politik je.Tadi pagi je da 3 dari parti yg sama jugak..Lantak la aku biasa dapat bukak trs delete mane baca pun...