ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Monday, June 29, 2015

Thank you Nuffnang - CPUV Shell Helix

Eh 2 hari tinggalkan blog rindunya..
Sejak bila?
Sejak 2 menjak Nuffnang murah hati bagi aku CPUV ni semangat aku nak berblog.

Pagi ni check alhamdulillah masuk lagi seketul on going CPUV.
Masuknya Jumaat tapi aku tak perasan maybe petang kot sebab Jumaat aku halfday.

CPUV kali ni dari Shell.


Shell ni memang pilihan utama aku la.
Apa-apa nak isi minyak mesti nak cari Shell dulu kalau terdesak sangat baru pegi P......s.
Bila isi dengan Shell ni aku rasa engine tu lebih smooth.
Tak caya pegi isi minyak kat Shell.

Anyway thank you Mr Nuff kerana terus mempercayai saya..amboi
Thank you jugak kepada pihak Shell kerana sudi beriklan di blog ni..



1 comment: