ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Wednesday, April 24, 2013

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

 Banner


Waaa manyak gempak lorr..
Ini macam wa ale suke meh..
Korang rasa nak try jom join..Nanti kita boleh bersaing secara sihat..Ececeh..

Syarat-Syarat sangat lah senang..

-First korang wat entry ngan tajuk "Wang Tunai RM5000 untuk Blogger"
-Da siap wat entry tu kan? Haa sekarang g sini pastu scroll bawah tu paste komen korang kat ruang comment tu menandakan korang da join.

Alang-alang korang da masuk kat sini korang continue la baca syarat-syarat tu..Hehe aku sebenaunye tak berape nak paham..Kang aku slaha explain tak pasal ahkak dipersalahkan..Tak rela mak nok...Keji sangat kan..

Ok korang juga lupa mencuba...

No comments:

Post a Comment