ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Tuesday, April 2, 2013

Sentap ok...

Ok nak bagitau aku ngah sentap pasal de klik panggil aku dak gemuk (realiti)..aku memang baru kat sini pastu aku jenis yang diam so orang susah nak ingat nama aku.Tadi die bagi aku task yang nak kene wat..

Him : sape dak ujung yang gemuk tu? (he asked someone)

Kak A : Yani la..ish mentang orang tu da kawin kemain susah nak ingat nama die

Aku senyum je konon cam aku tak dengar die sebut GEMUK..
Takpelah I is PEMAAF..

Tu tandanya aku kene diet lorh...
Ni sume salah Nas die slalu request nak makan tu nak makan ni..haha

1 comment:

  1. ceh! x suka dgn mulut puaka camtu. zie pun selalu je skrg org panggil zie gemuk :( sakit hati taw...sobsobsob

    ReplyDelete