ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Monday, August 17, 2015

Tak sihat

Aku adalah tak sihat dari hari Jumaat lagi.
Food poisining.
Hari ni pun masih ada sisa-sisa ketidaksihatan aku.
Tadi pun aku muntah lagi.
Dah la toilet ofis ni berjuta batu jauhnya shapribaribari..
Nasib la ada plastik. 
Dalam tu je aku luahkan segala-galanya.
Terasa macam tengah travel jauh je.
Still tengah pening kepala lagi ni.
Standby minyak cap kapak je tu pun ihsan dak ofis.

Hambekk sebakul ubat nak kena telan.

Aku tak selera tengok nasi so makan ni jela.

Dengan harapan esok turun 4kg..Hahahaha
Perut still dilambung ombak..

Sebelum ada yang buat spekulasi melulu aku nak bagitau Akiko masih single.
Aku dah check tadi kot-kot sebab tu ke aku dok pening-pening muntah.
Pastu aku tengok Akiko dok manja semcam je sekarang.
Kalau ada pun aku terima seadanya rezeki yang datang.

2 comments:

  1. banyakkan minum air dik moga cepat sembuh dan moga turun 4 kilo seperti yg ko harapkan...

    ReplyDelete
  2. kalau keracunan makanan & nak hentikan cirit birit ni saya minum teh o pekat

    ReplyDelete