ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Friday, August 21, 2015

Majlis makan semperna persaraan Che'gu Noor Jahan

Assalammualaikum 
Apa kabaran semuanya pun?
Arini aku rasa fikiran aku free sesangat.
Almaklum lah dah abis exam katanya pun..
Hahaha mengalahkan orang exam SPM.
Tapi seriuos aku cakap memula konon aku pergi kali ni nak tengok soalan camne je.
Tapi bila dah bukak kertas soalan Ya Allah soalan senang camni takkan nak tengok je.
Ipantang give up okeh sebelum mencuba.
So aku dah berusaha semampu yang boleh insyallah ada rezeki lulus lah aku nanti.

Ok lari topik jap.
So arini aku nak share pasal majlis persaraan mak aku siri kedua pulak.
Kali ni pihak PIBG anjurkan majlis makan-makan pulak kat Tower Regency Hotel Ipoh.
Kali ni giliran aku pulak yang temankan mak aku.
Masa majlis kat sekolah aritu adik aku dah pergi.
Lagipun makan kan?
Wajibun lah aku yang kena pergi.
Takyah nak kutuk aku kuat makan korang pun sama..hahaha

My only mother.Berclucth bagai mak den 

Mak's geng

Mak's geng jugak

Egg steam dengan kambing tu ahkak bagi 4 bintang.

Korang yang mana dok Ipoh nak tukar selera makan kat hotel boleh datang makan kat sini.
RM28 je buffet.
Dari main dish sampai ke dessert aku boleh bagi berapa bintang yaa????
Saya bagi 4 bintang.

Haa kalau dapat berucap lupa diri.
First time dengar mak aku bercakap secara proper barulah nampak yang mak aku ni cikgu.
Bila kat rumah kang kalau cakap penuh tertib dah rasa nak cabut lari pulak kan?






Cikgu-cikgu & staf Sek. Kebangsaan Chemor

Nenek & cucu selfie time

Mama & Akiko 

Last from us















2 comments:

  1. beruntung mak intan....nampak sangat ramai yg sayang pada dia....yg intan pon bleh gak tumpang sekaki kan....hahaha....ikut je pepatah ni dik...rezeki jangan di tolak musuh jangan di carik.....kalau mak akak pon orang raikan camni kompom laju2 akak ikut gak....hehehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum intan...selamat bersara buat cikgu Noor...:)

    ReplyDelete