ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Friday, July 10, 2015

Free sample lagi

Minggu ni terima lagi free sample.
Best bila dapat free sample ni lagi kalau barang tu memang kita guna.



Semalam dapat set Bio Essence Tanaka White.
Ada cleanser, day cream & night cream.
Aku memang pernah la guna TW ni tapi cleanser dengan toner jela.
Best tapi aku dah tukar lain.
Tapi tetap setia dengan Bio Essence cuma BE kan memang banyak jenis.

Suka bends kecik-kecik ni comel je.
Pastu senang kalau nak travel nanti.
Korang yang nak try dapatkan sample percuma cam aku selalu dapat ni bole try kat sini

5 comments:

  1. Blogwalking..

    Thank you for sharing .. =)

    ReplyDelete
  2. Blogwalking...

    Thank you for sharing =)

    ReplyDelete
  3. dpt free gift mmg best kan heheehehe....

    ***********************

    Assalamualaikum…

    Selamat hari raya aidilfitri dari lieyalatif buat intan sekeluarga….moga syawal dirai dengan penuh meriah dan dlm keberkatan Allah taala….

    Terlebih bias tutur bicara,
    Disimpan jangan ampun dipinta,
    Syawal dinanti akan kunjung tiba,
    Ikhlas dari hamba yang cantik jelita.

    Hati-hati dlm perjalanan moga raya tahun ini dirai gembira….

    ReplyDelete
  4. Seronoknya dpt free sample... boleh aply dari pek kecil kan...

    ReplyDelete
  5. bestnya dpt sample free. nak gak ah. hihi

    ReplyDelete