ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Friday, July 10, 2015

Apsal iklan kat blog tak sama dengan list earning Nuffnang?

Sape boleh tolong jawabkan kenapa benda ni boleh jadi?

Nampak tak iklan John Master tu dengan iklan eskrem Magnum tu?

Pastu tengok list earning aku

Takde langsungkan dalam list tu iklan eskrem Magnum dengan John Master?
Kenapa yerk jadi camni?
Aku dah anta tiket kat Nuffnang pasal benda ni.
Tapi belum ada feedback dari diorang
Nuffnang tolong jawab persoalan saya ni.


2 comments:

  1. saya lagi pening nuff ni..tak reti amcam nak semarakkan iklan nuff ni.. siapa sudi ajarkan ... hihi

    ReplyDelete