ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Wednesday, June 24, 2015

Susulan contest jom kurus bersama Intan Dayani

Duka cita aku nak maklumkan bahawasanya niat aku nak buat contest jom kurus bersama intan dayani telah terbatal secara rasminya memandangkan tiada sambutan..
Ada la jugak 2 orang tanya lepas aku tepek contest ni kat facebook Kelab Diet Atkins ramai gak yang jenguk blog aku nak tengok syarat-syarat aku tu..
Aku syak contest ni tak dapat sambutan sebab ada yuran sebanyak RM10..
Yelah aku faham bukan senang orang nak bagi duit dekat orang yang tak dikenali lagi-lagi kat alam maya camni kan?
Aku takde hal pun..It's your decision..

Makanya aku kenalah redah sorang diri hasrat murni aku tu..
Tapinya belum start pape lagi..
Adoilaaaa

No comments:

Post a Comment