ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Wednesday, June 24, 2015

CPUV Old Town pulak


Alhamdulillah masuk lagi CPUV lagi arini..
Menggedik-gedik ads Old Town tu kat blog aku.
Time kasih banyak la Nuffnang..
I love you somas la.

Aku paling sukalah Old Town white coffee hazelnut tu.
Sekali bancuh kat ofis confirm lah yang tengah khusyuk tunjuk buat kerja terus terangkat kepala cari siapa yang dok bancuh air.
Tu belum buat ice blended lagi.
Topping letak cream pastu caramel dah tak payah nak habis duit pegi Bintangbuck dah.

Eh rasa nak mengopi lah pulak time ni..
Sabar-sabar tunggu bukak puasa nanti deh

1 comment:

  1. saya pn suka hazelnut..sedap..
    tahniah..iklan nuffnang singgah lagi ^_^*

    ReplyDelete