ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Tuesday, May 5, 2015

Takde apa-apa tak yah baca

Arini da keje semula?
Huwarghhh ngantuknya..
Ada yang sambung cuti?
Mesti ada yang MC la tak pun EL..
Aku tau sangat da perangai korang ni sebab aku pun kadang-kadang camtu...muahahahaha 

Aku sebenarnya nak story sikit yang Ada anak gajah tergolek tadi kat parking da sampai ofis..
Tak semena-mena masa iols tengah jalan ala-ala catwalk model gemuk tetiba iols hilang pertimbangan dan berlari seorang jejaka tampan persis Zul Arifin yang cuba menyambut iols dari terjatuh..
Mata bertentang mata dan dia menghulurkan sejambak bunga tahi ayam..
Huwaaaa malangnya tu memang tak terjadi..
Yang betul terjadinya aku jatuh tersungkur cuma tak tergolek je..
Sakit tau lutut ngan tapak tangan cuma tak luka je..
Hahaha anje-anje sangat ni nak ngadu..
Eh biarlah blog kita ikut suka kita la nak tulis apa..
Kalau awak tak suka awak ikut step ni.
Bawak cursor awak ke kanan atas monitor komputer awak..
Sekarang awak nampak tak "x" dalam kotak merah kecil tu..
Awak klik kat situ dan dengan secara suka relanya awak dah tak payah baca blog kita ni lagi..

Eh apsal ko mengada sangat arini lepas jatuh ni? 
Lalalalalala

No comments:

Post a Comment