ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Tuesday, May 5, 2015

Menangi diaper bag bernilai RM243.80






First time aku tengok diaper beg cenggini punya lawo..
Keluar berjalan bawak beg gini takdelah susah-susah lagi nak bawak 2 3 beg ye dak?
Ni kang beg anak lain handbag sendiri lain.
Memang selekeh.

So arini APPLECRUMBY FISH nak bagi free beg kat atas yang bernilai RM243.80 tu kat kita mak-mak ni..

Caranya senang je.

Klik sini
Nanti korang kena isi form sket pastu akan dapat link korang sendiri.
Guna link tu untuk share ngan kengkawan family korang.
Makin ramai yang klik kat link korang tu makin tinggi la peluang untuk menang.




No comments:

Post a Comment