ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Tuesday, October 29, 2013

Sikit perubahan aku sejak beratkins

Hello hello hello..

Entry rini secara random sajok..just share sikit la progress selepas aku amalkan atkin secara on off ini..Apsal on off sebab semangat tak sekental memula dulu..Tapi alhamdulillah masih on track ade kala tergelincir sikit..Kalu trgelincir pun takde sampai nak makan nasi pun.Aku just craving benda manis lagi-lagi air nescafe..

 Pic pakai baju kurung tu baru je pagi tadi.Nampak la sikit dagu tu runcing..Haha nak bandingkan dengan pic gedik lentok kat bahu laki sebelah tu da tak tau mane dagu mane pipi..haha..kutuk diri sendiri takpe..Korang nak kutuk pun boleh takde hal..

Kulit pun aku perasan makin cerah lak.Aku memang la da cerah cuma sejak aku amalkan diet atkins ni kulit da kurang kusam sebab da rajin minum air makan sayur lebih sikit kan..

Sila jangan muntah ok dengan entry puji-pujian diri sendiri ini...Hahaha

2 comments:

  1. Replies
    1. Belum dapat capai misi lagi..jauh lagi perjalanan..hehe doakan aku yer..

      Delete