ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Tuesday, August 27, 2013

Caya jangan tak caya

Nak wat entry pantas jap..

Apakah yang ade di dalam ini?ops abaikan kakiku itu..hehe











Tak sabar la tu nak tau...













Inilah isi di dalam plastik itu.Ni barangan dari produk Savee.Dah nama pun Savee so mesti la save kan?

Korang percaya tak kalau aku cakap sume ni aku dapat dengan hanya membayar RM10?
Nak kata aku tifu la tu.Serius ini semua memang berharga RM10.
So bermakna setiap 1 berharga RM1 sahaja..Ye ini bukan tipu..Sila jangan tikam diri sendiri  & tak payah nak gonyoh sangat mata tu..Tapi barang dengan harga ni hanya terhad pada sebarang jenis mask.

Dari atas kiri:3D Paper mask (apple),sleeping paper mask(apple tree),sleeping paper mas(bitter melon),sleeping paper mas(milk),face mask(avocado),face mask(lemon vit C),face mask(aloe vera),eye mask(anti dark circle),eye mask(anti wrinkle),eye mask(anti wrinkle)

So arini aku ingat nak share ngan korang yang berminat nak dapatkan barang ni.Kepada sesiape reader blog aku yang sememeh ini aku bole tolong korang.Korang just bagi aku list mask ape antara yang kat atas tu yang korang nak lepas da transfer duit kat aku la skali dengan postage.Tapi sebelum tu kene la share entry ni kat blog korang skali.

Aku tak amik ape-ape keuntungan pun cume tanda penghargaan aku pada korang yang sudi singgah kat blog aku ni je.Tapi aku tak janji la sume barang yang korang nak tu ade.If barang separuh je ade aku akan return duit korang.Contoh kalau barang yang korang nak tu ade 5 je tapi korang bank in kat aku RM10 skali dengan postage.So aku refund la lagi RM5 tu.

Lagi satu nak bagitau aku bukan nak menipu di sini.Memang niat aku nak buat amal..hehe walaupun bukan bagi secara free cuma tenaga aku je yang aku sedekahkan.

Tapi barang ni terhad la.Sampai Jumaat ni saje.Aku akan poskan pada korang hari Isnin 2.9.2013 nanti.

Kalau korang berminat bole SMS aku kat 019-3049267.Bagi list barang yang korang nak pastu alamat & detail transaction korang.Sila transfer amaun sepadan dengan list barang skali dengan postage.
Akaun aku hanyalah Maybank no akaun 164810053676 atas nama NOOR HIDAYANI BINTI ABDULLAH..

Segala maklumat hanya kat sini eh.Jangan lak korang sms aku tanya macam-macam.Tak den layankan do..



1 comment:

  1. kalau rara xsempat nk bermask2,anak dh terkam.hahaha

    ReplyDelete