ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Sunday, June 23, 2013

Tak nampak weh...

Bangun-bangun kul 10 tadi (awal betul ko bangun kan.bagus sangat la tu) jengok luar mak aih putih je aku tengok.Ni da kes berat ni.Jerebu tebal kemain.Tengok tv1 ada update IPU terkini.Kat Putrajaya da 100 ipu.Memang boleh hidu la bau asap terbakar tu.Ingatkan da teruk sangat da.Sekali tengok kat Muar bacaan 750 ipu.Oh mak aih tinggi nau tu.Kalau yang 100 ipu pun pemandangan terhad setakat 100m je apetah lagi yang 750 tu kan?Kat Melaka pun da 356 ipu..Fuhhh sosak napeh den.Gile kentang la.



Kelamkan?Pic ni aku snap dalam kul 11 tadi.Tapi still sampai sekarang tak berkurang pun kabus tu..

P/S:Boss kat tempat saya ni jerebu teruk.Saya tak boleh keluar ni nak pegi keje.Boleh bagi saya excuse sok tak payah g keje?Muahahaha

No comments:

Post a Comment