ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Sunday, June 23, 2013

Puas hati dengan Groupon

Surprise!!!!(ala2 Eric Leong)



 Tadaa beg yang I order dari groupon sampai sudaa..wee suke-suke...Masuk je bilik balik keje Jumaat ritu tengok ada benda alah ni elok je letak atas katil.Ingatkan dak Nas nak surprisekan bini die ni.Siap buat-buat tanya kat die."D bagi hadiah pe ni?".Saje je tanye wat terkejut padahal nak cover line sebelum die tanya macam-macam.Sekali die jawab "ape hal pulak?".Huh mencik tau.Wat2 la drama sket kan.Cakap ye je ke kan?

Sebelum ade yang mengata tu meh aku nak habaq kat hang.Memang la tengok pun tau kualiti beg camni melambak boleh dapat kat Uptown Danau Kota tu kan..Tapi2 beg ni rege RM33 only plus postage okeh..Kire ok la tu kan?Dari kene pegi uptown tu berpeluh-peluh ketiak bersesak-sesak kan?

Congratulations!This package comes with a free cardboard box..Ko ade?

Boleh aku projek kotak ni nanti transform jadik pape kan?

Selain beg ni aku ade jugak beli kupon Carl's Jr. kat sini.Cume belum sempat lagi nak pegi redeem.Aku pilih Carl's Jr. kat Pavi.Coupon pun valid until 31 August ni.Lagi pun aku ade plan nanti nak pegi arah sana.





1 comment: