ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Wednesday, May 15, 2013

Kene kejar..


Sape kat sini pernah jumpa ngan pakcik ni?Kalo area KL memang selalu la bole jumpa dengan pakcik ni.Pakcik ni ilmu matematik die memang mengkagumkan eh betul ke eja ni?Aku pun tak sure yang die ni weng ke tak.

Ok aku bukan nak cite sangat pasal pakcik ni.Cume dulu aku pernah de skandal kaitan ngan pakcik ni.Cite die camni.Masa tu aku ngan 2 orang kawan aku masa keje kat CIMB Jln TAR dulu ngah jalan lenggang mak Jah bawak perut pas lunch kat Maju Junction.Kebetulan lak masa tu kitorang sume memang free hair.Masa tu pakcik ni kebetulan ade kat situ.Ko tau boleh lak die jerit kat kitorang cakap "ape punye pempuan ni tak pakai tudung tak tutp aurat...blablabla"..Hahaha lawak masa tu kitorang memasing da kelam-kabut nak lintas lelaju jalan nak lari dari pakcik ni.Sesambil tu memasing cakap weh jalan cepat weh kang die ikut masuk building tu mampos kite..Hahaha kalo ingat balik memang lawak la masa tu.Malu pun de jugak pasal kene tegur camtukan.

No comments:

Post a Comment