ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Sunday, January 29, 2012

Ikhlas hokehhh

Tetibe aku rase mulianye la bile kite keje kat hospital ni..lebih-lebih lagi kat hospital daerah camni..pasal yang datang tu kebanyakannye adalah orang yang kurang berkemampuan dari segi kewangan pastu yang datang pun adalah muke yang same baru bape ari discharge & masuk balik...dorang yang datang ni pun orang-orang tue...tapi kesian bile dorang ni da takde pendapatan pastu da skit asyik ulang alik hospital...hospital ni pun walaupun kerajaan tapi bil kene bayar gak..even kadang tu bil die tak banyak cam hospital private tapi ade jugak yang tak mampu bayar...so serahkan kat pegawai la nak bagi kurang bape...tapi ade jugak tu yang memang mampu tapi nak mintak kurang jugak sampai sanggup bertekak ngan pegawai...adoi laa...kekadang tu aku ni jadik tak sabar gak ngan manusia camni...

Ikhlaskan muke anda walaupun kene keje pagi raye...huwaaaa


SABAU JELA DAN BELAJAR UNTUK MENCINTAI PEKERJAAN YANG KITE ADE SEKARANG..IKHLASKAN DIRI...PEKERJAAN KAN SATU IBADAT

3 comments:

  1. senyum pon da sedekah.
    ni kan plak iklas dalam bekerja.
    senyum la lebar2..
    lagi banyak pahala masuk dalam saham akhirat.
    =)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum

    terima aksih la sudi dtg lawat blog saya and tinggalkan komen. hehehehhe

    ReplyDelete
  3. hehe....zie sgt solute dgn org yg berkerja time raya taw. sgttt sgttt solute :)

    ReplyDelete