ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Friday, March 25, 2011

ati bau duit...

arini petang aku ingat nak pegi pasar malam kat presint 2 tu la...nk g usar tudung...ngeee best...aku ni asik la pakai tudung yang same tok baju2 aku yang tak berape nak ade tuh...skang aku berazam nak ade koleksi tudung yang match ngan baju2 aku dan pastinye nak cari yang tak payah gosok...senang aku nak keluau nanti sauk je kat kepala...rege kompom la yang seponggek...ape sangat nak beli yang beratus2 pastu dapat selai jer...kale aku ingat nak carik kale pink ala2 gadis comel...ahak comel ker...ade mak kesah....aku sebenaunye tak sabau da nak nunggu gaji masuk 1ohb ni..bole aku bersoping sakan kat jusco IOI tu...pastu aku nak grab selai jeans...pastu top 2 3 helai...uishhh masyuk ker?berangan kemain...

No comments:

Post a Comment