ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Friday, July 3, 2015

Happy birthday mother

Arini ulangtahun kelahiran orang yang melahirkan dan membesarkan aku iaitu Puan Noor Jahan binti Abdullatheef aka Che Gu Enon.
Happy birthday mother I love u.
Terima kasih kerana berkorban apa saja untuk membesarkan angah dan adik-adik dengan penuh kepayahan.
Angah sentiasa doakan mak sihat supaya dapat terus bersama kami.
Semoga Allah sentiasa memberkati merahmati mak.
Angah rindu zaman kita bersama dulu.
Nanti kita celebrate birthday sekali dengan Akiko ye.
Mak #kipidap jaga diri kalau tak nanti report polis...hahahaha

Birthday girl masa hari aku bertunang.Dah kenapa dedua berdiri macam nak kawat?

p/s:Happynya mak dah nak pencen lagi bape hari..

3 comments:

  1. happy birthday jugak untuk mak awak..mak saya lahir esok.. 4 julai . hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir makcik...semoga panjang umur,murah rezeki dan sehat2 selalu

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday. hihi. blogwalking.

    ReplyDelete