ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Thursday, December 4, 2014

Assalammualaikum

Arini sampai ofis cam biasa baru tengok enset..Sekali ada whatsapp dari pengasuh Akiko kata baju da abis..
Whatttt????

Dah la pagi tadi anta Akiko aku langsung takde bekalkan baju sepasang pun.Alahai anak kesiannya awak terpaksa pakai semula baju tidur..

Aku memang biasanya anta baju untuk seminggu terus..Tapi baju abis pakai cepat sangat pulak minggu ni.So aku budget baju memang ada lagi la.Hai mujurlah sekarang ofis ngan rumah sekentut je.Lunch aku memang balik rumah da sekarang.Makanya tengahari nanti la baru baju dihantar ke si kecik..

Aku sebenarnya dalam 2 minggu ni agak tak keruan sebabnya stok susu cukup tuk arini pam esok minum.Akiko lak ada hari dia minum lebih dari biasa.Memang wajib balik lunch kat rumah la pastu terus anta stok susu perah kat ofis pagi tu.Rezeki Akiko rumah pengasuh boleh jalan kaki je hantar & ambil dia.Blok sebelah-sebelah je pun.

Untuk pengetahuan korang yang belum ada rezeki nak ada anak atau belum sampai jodoh meh akak nak kabo.Sila bersedia bahawasanya sangat-sangat penat ada baby ye..Eh tapi tak tau la kalau rezeki korang dapat suami yang suka membantu maybe kurang la sikit rasa penat tu..Cam laki aku anje lebih semua aku.

Ok tu je nak cerita..

Meh la layan sikit gambar dakcik yang menembam dah tu..






Mmmuahhh ciked

2 comments:

  1. anak 1st mmg gitu.. bapak2 ni takde kesedaran lagi...

    ReplyDelete
  2. salam...lama dah akak tak singah sini
    comelnye akiko mata bolat sgt....

    ReplyDelete