ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Thursday, December 5, 2013

Dari mata turun ke hati

Tadi saja aku gugle cari beautiful eyes.Sekali tu aku ternampak dia ni.Zac Efron.
Nama betul dia Zachary David Alexander Efron.
Malas cite pasal dia sebab aku cuma suka tengok mata ni yang menggoda jiwa raga iols..

Nah tengok la...




 Yang ni am husband Yasmin Hani plak kan Shaarin..

 Haa ko tengok nangis pun mata tetap menggoda hoii



Haaa nah khas dari dia..

Mata dia memang lah...Tak terkata

2 comments:

  1. memang cntik mata dia. indahnya ciptaan Allah, kan :)

    ReplyDelete
  2. oi, mengandung ke? x kasitau pon!!
    tahniah beb..ko pon tggu lama kn?
    doakan turn aku plak bulan nih..hehe..
    doakn utk aku sekali eh, utk preggy =)

    ReplyDelete