ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Saturday, June 15, 2013

Tanjat boboi

Bengong je laki aku ni tau.Baru jap tadi ngah layan anugerah blockbuster tetibe dengar orang ketuk pintu.Berderau darah aku.Mampu pandang je ke arah pintu sambil berdoa cepat la pegi hoii.Aku tak berani nak pegi jenguk kat lubang tu sebab teropong tu da hilang.Memalam camni kul 11 lebih orang ketukpintu maunye tak takut kalau da dok sorang kat rumah.

Sekalinya aku dengar grill pintutu kene bukak.Sah laki aku la tu.Balik keje awal la tu.Selalunya dekat kul12 baru sampai kalau keje shift petang..Die masuk tu terus kene mongok dengan aku..Hamik ko wat lagi aku terkejut..

3 comments:

  1. takut org ke takut hantu? huhu

    ReplyDelete
  2. saya tak takut sangat tapi saya tak suka nak buka pintu kalau ada orang ketuk. kadang2 salesman ntah hapa2.. astro la. kami letak bell kat tempat tersembunyi.. asben & adik beradik saya je tahu.. tp bell tu kadang2 berjaya di kesan org x di kenali jugak. pernah sekali dua salesman tekan.. tp setakat ni kewujudan bell tu tak ramai yang tahu. jadi kalau asben balik confirm dia tekan bell...

    ReplyDelete
  3. laki dibengongkan... hmmm

    ReplyDelete