ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Thursday, April 18, 2013

Sepanjang perjalanan balik keje..

Rini aku balik lambat.....5 min dari biase...hehe sebabnya aku da shut down pc pastu akak checker tu srh aku amend keje yang aku wat pagi tadi..arghh stress tau bile semangat nak balik da angkat bag orang kacau..so aku terpakse gak la wat sebab die da kate kalo bole nak rini la sebab sok akak cuti...aku pun ngan sepantas kilat on balik pc..nasib la 5 min je siap...trs shut down pc jalan lelaju menuju ke LRT..laju gila aku jalan dan selamat dapat naik LRT time yang biasa..

Turun kat BTS de lak orang edar sample shampoo Dove..Aku tengok orang lain takut-takut je nak amik..Takut leteww nanti orang tu nak interview dorang..Perasan lebih je dorang tu..Tapi tidak aku.Aku tanpa segan silunya slumber je amik bile die hulur pastu lelaju simpan dalam beg sebab jalan depan sikit de lagi yang ngah edar..Hehe amik lagi...Buruks perangai kan?tapi da barang free kan amik jela..Bole gak pakai bile nak travel nanti..

  Hehe orang tamaks tak selalunye rugi
 
Aku memang drive pastu tinggal kete kat Putrajaya Sentral..Parking RM2/entry je..Masa nak balik tadi jalan area fasa aku tu de plak kucing melintas..Aku da nampak tu terus la slow nak bagi die lepas dulu..Tapi yang tak tahannya Cik Kucing tu bole plak melenggang kangkung...Meter aku sampai speed 20 je...Alahai cik kucing..Tapi elok je die sampai kat hujung tu bas pun lalu...Alhamdulillah die selamat..
 
Sebelum naik tu aku singgah jap kedai nak cari telur..Masa nak bayar tu lelaki depan aku ngah bayar air kacip Fatimah ngan barang-barang lain..Hehe tau ler rini malam Jumaat kan..Hehe..
 
Ok tu je pun nak cite..Dadada

No comments:

Post a Comment