ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Thursday, April 11, 2013

Giveaway Perfume by maszmadi.blogspot.com

Hai korang..suke join contest yang blogger slalu buat tak?kali ni Si Blogger Mama wat giveaway.Korang just buat entry pasal "giveaway perfume by maszmadi.blogspot.com" sajok..senang je pun kan?taip gune kaki pun bole...miamiamia

Contest ni korang bole join setakat 14.04.2013 je ye..kalo da lambat sorry sayonara ajo la..


Cam aku ni baru first time saje je nak join..jgn gitau orang ni taktik nak tambah entry...miamiamia..K la aku tau korang nak join gak kan tapi tak nak ngaku..Kalo korang nak join jangan memalu g blog Si Blogger Mama ye...

2 comments:

  1. tuan tanah datang menjenguk, thanx join.....
    good luck yer.....

    ReplyDelete