ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Monday, April 1, 2013

Blogwalking

Yeay sonotnye BW rini sebab jumpa blog yang bloggernye super shantek...aku memang suke okeh merayap blog orang lagi2 kalo tuan tanah tu ohsem...



Dari pagi tak khatam2 lagi aku dok singgah melekat kat The Kasihs...aku memule jumpa blog ni bile masuk Nuffnang ritu...kak Filla ni blogger of the month tuk bulan Mac okeh..jumaat ritu lagi aku da start singgah blog kak Filla...kak filla ni sempoi je okeh cara tulisan die..tambah lak bile nengok gambar The Kasihs yang alolo geram nak geget...lagi2 si Amani@Ani...korang kalo singgah blog kak Filla confirm okeh korang tak berganjak nak kench pun siap tahan..okeh tipu..tapi memang best la..

Okeh blog kak Elly ni pun baru je jumpa pagi tadi...kak Elly ni plak kawan pada kak Filla..die ni pun ohsem jugak okeh...da la muke die ala-ala wife Dr Sheikh Muzzafar...aish untungnye la hubby die En Win tu..kak Elly ni pun ade daughters yang cute cam mommy die..

Okeh nak up sket lagi pasal 2 bloggers ni...dorang ni de on9 shop tau..name Tsugoi..ade jual cardigan yang memang shantek rasa nak grab sume..

So korang boleh la singgah kat blog dorang ni keh tuk kepuasan maksimum..ahaha lelebih ko kan...

No comments:

Post a Comment