ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Wednesday, April 10, 2013

5.5 la ngundi tuk PRU 13

Ececeh title tu macam la nunggu sangat kan tarikh ngundi..Pastu macam la aku ni kompem-kompem nak balik ngundi.hampun oii aku nak balik Melaka ari ngundi tu..aku ni baru da la laki aku keje aritu.Nama aku nak balik sendiri memang la idok..Jalan mesti jamm pastu aku sorang je yang bole drive..Kete aku manual plak tu..Memang nangis la aku kalo balik Melaka..

Memacamkan alasan ko Yani..Padahal sempat je lagi nak g tukar alamat kat post office tu.Ko tu da la tahun ni baru nak start ngundi..aku baru 21 okeh tahun ni..padahal...

Eh korang ngundi ape?hahaha


No comments:

Post a Comment