ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Wednesday, March 16, 2011

minggu yang meletihkan

haku mggu ni mood xbrpe nk bek lagi2 bile tepon tu bunyi pastu yang call tu tanye soklan2 bukan2...
da mmg la kan kate hotline tapi tolong please jgn tanye soklan yg bodoh kt ktrg ni kan...

seseme burung aku da melande semule..berlarutan sejak demam aku raye cine ritu...
tengah2 mlm klo terjage mesti seseme+bersin cam de orang kerdil dalam idung aku ni tengah men kejar2..
plus mate aku yang xabis2 nk berak sbb berair je kejenye...
memule ritu gatal pastu ni berair je...

makcik tu plak dr pagi mulut die membebel..da ler sore die tu mcm petir...
aish aku xphm tul la..bole tak makcik slowkan volume tu agar tidak mengganggu mood kami...

help me aku jgn kebingungan + blur

2 comments:

  1. haha...'makcik' tue mmg..mcm dia sorg jer yg wat kje...bru ckit dh kecoh...xthu lah mcm ne mgu dpn nie ngan dia...hehe...

    ReplyDelete
  2. selamat mengaunter ngan die...die ckp byk diam jer

    ReplyDelete