ADANI AKIKO SHOP

Agen sah Fame Cosmetics, Melure Perfume dan produk kecantikan Seqy Beauty. Untuk merasai kehebatannya hubungi 018-7746645. Tester disediakan untuk anda sekitar Putrajaya.

Wednesday, March 2, 2011


br blk dr hsptl sejam td....tp ati msh x tenteram gak...
kebenaran mmg pahit.td doc ckp aku xbley preg lg wat mse ni atas sbb kesihatan (paras gule n kolestrol tggi).aku rse terpukul sgt skrg ni sbb aku da tggu 3 thn tuk preg.tp sbnrnye result yg die tgk tu zaman tok moyang punye (refer kes kt hospital kerajaan so gap mase tu mmg lame la kan).aku sbnrnye xde la pk sgt pun pasal plan nk preg ni...hubby aku pun xpnh bangkitkan hal ni lgsg...thanx laling...cme kdg2 tu je keinginan tu memuncak ble tgk baby org len...tp xpe la tu sume ketentuan Allah...

1 comment:

  1. sabar ye akk...InsyaAllah lau de rezeki t akk blg pregnen...

    ReplyDelete